Τα πρώτα μας βήματα στην αγορά

Η ιστορία μας ξεκινά το 2006, όταν κατασκευάσαμε και την πρώτη μας ιστοσελίδα σε html για την διαφημιστική εταιρία LYNX. Το κίνητρο μας μεγάλο, καθώς ήταν η πρώτη μας δουλειά! Ξεκινήσαμε την δική μας ψηφιακή εποχή, και τις προκλήσεις που αυτή είχε και έχει ακόμα. Όπως λέμε πάντα στην Socialize Me.... Go Digital!!!!

Διαχείριση Social Media

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις από το 2007 με την ίδρυση του Facebook, είδαμε ότι η δυναμική των social media όλο και αυξανόταν. Στα τέλη του 2012 το 50% των χρηστών του Ίντερνετ δήλωνε ήδη ότι χρησιμοποιεί τα social media τα τελευταία 3 χρόνια. Στην Ελλάδα, το Facebook αριθμεί πάνω από 1.5 εκατομμύριο ενεργούς χρήστες ενώ το YouTube ακολουθεί με 340.000 και το Twitter με περίπου 85.000, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Innews. Αρκετές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν κάνει ήδη το πρώτο βήμα δημιουργώντας μια επαγγελματική σελίδα σε αυτό, χωρίς όμως να έχουν πιστεί για την χρησιμότητα τους και τα ωφέλη που μπορούν να αποκομιστούν απο την χρήση τους.Η Socialize Me αναγνωρίζοντας την ανάγκη αυτή, ξεκίνησε να προωθεί και να διαχειρίζεται τα social media μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων.

Digital Marketing

Το 2012 αυξήθηκαν οι δαπάνες για την προώθηση εταιριών στο ίντερνετ κατα 64% παγκοσμίως! Οι εταιρείες άρχισαν να αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα και τα κέρδη της ψηφιακής του παρουσίας και promotion. Ξεκίνησαν να αλλάζουν τον τρόπο που επενδύουν, για την προβολή της εταιρείας τους, και άρχισαν να μεταφέρουν σημαντικά ποσά από τους κλασικούς τρόπους μάρκετινγκ στο digital marketing. Το digital marketing έγινε απαραίτητη προυπόθεση για κάθε εταιρεία! Στην Socialize Me, ξεκινήσαμε την δημιουργία μιας στρατηγικής (digital marketing staretgy) για την παρουσία των πελατών μας στο ίντερνετ. Κάθε συνεργασία και κάθε εταιρεία είχε της δικές της προκλήσεις και στόχους, αποτυχίες ή επιτυχίες, αλλά η ανάγκη για την δημιουργία μιας στρατηγικής παρέμενε πάντα αναγκαία.

Socialize Me 2018

To 2018 η Socialize Me εξυπηρετεί πάνω από 10 μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την στρατηγική που θα ακολουθήσουν στο digital marketing. Αναλαμβάνουμε τα projects από το αρχικό στάδιο μέχρι την τελική τους υλοποίηση. Κάνουμε την φωτογράφηση, τον σχεδιασμό του εικαστικού και την δημιουργία του κειμένου, σε συνεργασία πάντα με τους πελάτες μας, και αναλαμβάνουμε την διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών, στο ίντερνετ. Στο digital marketing δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή για κανένα promotion, παρά μόνο πολύ δουλειά και αποτυχίες, που μέσα απο αυτές φτάνουμε στις επιτυχίες και τα θεμιτά αποτελέσματα.