Οδηγός για τα Ad Types και τα Formats διαφημίσεων του Pinterest.
Εμφανίσεις: 1356

Πως να φτιάξεις τις διαφημίσεις σου για το Pinterest.

Promoted Pins

Οι Promoted Pins είναι ένα μόνο παράδειγμα των τύπων διαφημίσεων που μπορείτε να τρέξετε στο Pinterest.  

Υπάρχουν επίσης:  

- Promoted App Pins.

- Promoted videos.

Ας τα εξετάσουμε πιο αναλυτικά.  

Promoted App Pins.

Αυτά μοιάζουν με τα Promoted Pins, αλλά η διαφορά είναι ότι οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν apps απευθείας από το Google Play και το App Store.

 

Αυτές οι Pinterest ads περιλαμβάνουν ένα κουμπί download που συνδέει τους χρήστες απευθείας με το Google Play ή το App Store, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μάθουν περισσότερα για το  προϊόν προτού το κατεβάσουν.   

Όταν δημιουργείτε μια καμπάνια Promoted App Pin, επιλέξτε "App Install" ως τον στόχο της καμπάνιας σας.  

Το όφελος των Promoted App Pins είναι η πρόσθετη έκθεση που λαμβάνει η εφαρμογή σας σε ένα διαφορετικό κοινό. Το ογδόντα τοις εκατό του traffic του Pinterest προέρχεται από mobile devices, γεγονός που βελτιώνει τις πιθανότητες download από τους χρήστες όσο κάνουν browsing.

Promoted videos.

Αυτές οι Pins έχουν την μορφή σύντομων βίντεο - 30 έως 90 δευτερολέπτων - που μπορούν να παρακολουθήσουν οι χρήστες και προβάλλουν το brand και τα προϊόντα σας.  

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε standard width βίντεο που έχουν το ίδιο μέγεθος με τις Pins, είτε max width βίντεο που είναι το μέγεθος δύο Pin. Και οι δύο τύποι βίντεο παίζονται αυτόματα όταν τουλάχιστον το ήμισυ της διαφήμισης είναι ορατό.       

Αυτός ο τύπος διαφήμισης είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για την εισαγωγή ενός νέου προϊόντος. Το βίντεο κάνει τους χρήστες να σταματήσουν το scrolling, πράγμα που βελτιώνει τις πιθανότητές να αγοράσουν κάτι.    

Οδηγός χρήσης εικόνων στο Pinterest.

Το Pinterest είναι ένα εργαλείο οπτικής αναζήτησης, το οποίο σημαίνει ότι όταν οι χρήστες αναζητούν περιεχόμενο, τα αποτελέσματα εμφανίζονται ως εικόνες αντί κειμένου. Αυτό είναι χρήσιμο επειδή οι χρήστες μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν με λιγότερη προσπάθεια.

Η αναζήτηση λειτουργεί με δύο τρόπους στο Pinterest. Πρώτον, οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογήσουν αυτό που ψάχνουν στη γραμμή αναζήτησης Pinterest:

Ή να χρησιμοποιήσουν το Google:


Όταν εμφανιστούν οι σχετικές Pins, οι χρήστες μπορούν να κάνουν scroll και κλικ στις Pins, μέχρι να βρουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν.  

Ο άλλος τρόπος αναζήτησης είναι με το feature " Shop the Look Pins" - το οποίο θα εξερευνήσουμε περισσότερο πιο μετά. Όταν οι χρήστες κάνουν κλικ σε ένα Pin, υπάρχει ένα εικονίδιο αναζήτησης στην κάτω δεξιά γωνία της Pin: